Volkswagen Golf 2.0 GTI R20 DSG VERPANDEN BELENEN INKOOP VERKOPEN!

€ 9.950
Weten wat deze auto per maand kost?
Carroserie:
Hatchback
Aantal deuren:
5
Bouwjaar:
2009
Kilometerstand:
141847 km
Brandstof:
Benzine
Transmissie:
Automaat
Vermogen:
155 kW (211 pk)
Cilinderinhoud:
0
Kleur:
Zwart
Aantal zitplaatsen:
5

Let op: Geld lenen kost geld!
De Sleutelbloem Auto's biedt het gemak van financiering. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Uiteraard komt het voor dat u als particulier of bedrijf een voertuig wilt financieren en/of leasen en dat u niet genoeg geld heeft om dat voertuig te kopen dat u op het oog heeft. Wij werken nauw samen met Dealer Totaal Concept die uw wens graag mogelijk maken. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt in een beveiligde omgeving. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het financieren en of leasen van het door u gewenste voertuig? Vraag via bovenstaande link een vrijblijvende offerte aan.

Aanvullende tekst:

LET OP! Deze auto is niet te koop!

Moet je nood gedwongen een aankoop doen of moet je onverwachts een rekening betalen en komt dat nu net financieel even niet uit?
Wij kunnen je helpen als jij in het bezit bent van een auto, motor, scooter, boot, camper of caravan.

Hoe werkt het:

Wij kunnen jouw voertuig tijdelijk in onderpand nemen zodat jij je rekeningen kan betalen. Ook bieden wij jouw de mogelijkheid om te blijven rijden! met je voertuig voor de periode dat je jouw voertuig bij ons verpand.

Direct geld!

Jazeker, bij ons krijg je naar de overeenstemming Direct Geld! contant of per bank. Geen! lange wachttijden Geen! BKR toetsing wij zijn zeer flexibel.

Aanvraag doen?

Heb je interesse en wil je vandaag nog beschikken over geld? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om jouw mogelijkheden te bespreken. Of doe geheel vrijblijvend een aanvraag via onze website:

jeautoverpanden.nl